lauantai 16. huhtikuuta 2011

Päivä 6 - Akupunktion jälkimaininkeja ja työpaikan kemuja

Eilisen akupunktion seurauksena tuli sellaisia pieniä kutiavia näppyjä joihinkin neulapaikkoihin ja sitten ihan muuallekin esim. nivusiin tuli yksi kohta. Kutina meni kuitenkin ohitse ja on kuulemma normaali reaktio näin siitepölyaikana. 

Yön nukuin ilman nenälaastaria ja heräsin kolmen maissa tosi tukkoiseen oloon :( Olisi pitänyt muistaa, että toki seuraavana yönä tulee reaktioita akupunktio-hoidosta. Unohdin lisäksi ottaa astmalääkkeen ennen nukkumaanmenoa, kun olin jo niin tokkurassa kirjaa luettuani. Lääkkeiden ottamisen jälkeen sain vielä muutaman tunnin nukuttua ennen heräämistä.

Päivällä nenä tuntui jotenkin kuivemmalta kuin aiemmin tällä viikolla vaikkakin vähän tukkoiselta. Ei se nyt ainakaan ole huonompaan mennyt, mutta ei vielä ratkaisevasti parempaankaan. Nyt pitäisi alkaa miettiä ensi viikon ruokailujakin ja että mitä ruokia ottaisin kokeiluluontoisesti mukaan. Aluksi mietin, että otan kaakaon hetimmiten toisella viikolla, mutta taidan sitä nyt hetken vielä pantata. Joskus tuntui, että siitä tulisi mulle vähän jotain nenäntukkoisuutta tms oiretta niin parempia malttaa vielä mielensä. Ennen sitä pitäisi testata rusinat, koska sitten olisi kaikki mun omaan herkkuraakasuklaaseen tarvittavat aineet koossa =P

Illalla oli juhlaa työpaikalla. Häppeninki alkoi kakkukaffeille ja kuolasin muiden syömää mansikkatorttua. En muista milloin mun olisi tehnyt niin mieli jotain kuin juuri sitä torttua. Pääsin kuitenkin tunteen yli ja työkamu avitti sitä kommentillaan, että tää on ihan jäässä eli varsinaista einestä tarjolla. Ruokailun alkaessa kaivoin omat eväät esille ja mutustelin niitä. Pitopalvelu oli tehtnyt ruokarajoittelisillekin oman pöydän eli salaattiainekset olivat omissa kipoissaan, joista pystyi sitten kasaamaan omanlaisen salaatin ettei tarvinnut pelätä allergiareaktioita. Tää oli vallan mainio juttu vaikka jäikin itseltäni tällä kertaa hyödyntämättä.

Illan mittaan nenä tuntui koko ajan enemmän ja enemmän tukkoisemmalta :( En oikein keksinyt, että mistä se johtui. Ei kai nyt toisten punaviinilaseissa ollut niin huumaava tuoksu, että mun nenä meni niistä ihan sekaisin ;) Kymmenen jälkeen lähdin kotia kohden ja mutustelin vähän kookosmangojäätelöä. Sitten nukahdinkin jo tyytyväisenä nenäteippini kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti