maanantai 11. huhtikuuta 2011

Päivä 2 - Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tässä tapauksessa en allekirjoita tuota sanontaa, mutta se kuitenkin tuli mieleeni. En siis kuvittele tämän vielä olevan ohi vaikka onkin jo päivä 2 ;) Olin antanut tämän dieetti-ajatuksen hautua mielessäni kuukauden päivät eli tavallaan suunnitellut ja henkisesti tsempannut itseäni aloitukseen. Luulen, että tämä auttoi, koska nyt olen tosi hyvillä mielillä tässä projektissani. Tokihan on vasta toinen päivä menossa. Voin  silti hehkuttaa hyvää fiilistä. Fyysisesti en ole oikeastaan huomannut vielä mitään eroa. Eilen iltapäivästä maha alkoi vähän reagoida ja illalla pisti vasemmalle puolelle alavatsaa. Tällaista oiretta on tosin ollut joskus aiemminkin ja nyt sain tämän mitä ilmeisemmin laukeamaan runsaalla veden juonnilla ja lonkankoukistajien venyttelyllä. Nenä on edelleen tukkoinen. Astmaoireet ovat edelleen olemassa eli yhden yön ihmeparantumista ei ole tapahtunut ja en sellaista odottanutkaan. Kun oire tai oireet ovat olleet kymmenisen vuotta olemassa niin tokihan toipuminenkin kestää sitten oman aikansa. 

Ei ole ollut mitään ongelmaa ruokien kanssa eli olen saanut syödä tarpeeksi ja makoisaa ruokaa. Eilen tuntui enemmänkin siltä, että olisi koko ajan syömässä. Söin aamupalan, lounaan, iltapäivällä kaksi välipalaa, päivällisen ja iltapalaa. Tässä vielä tarkemmin ruokailuja. Aamupala löytyykin jo eilisestä postauksesta, joten en sitä tähän kirjoita toistamiseen.

Lounas
  • 100g kanapaloja kookosrasvalla, mustapippurilla ja basilikalla maustettuina
  • 2 kourallista kerä- ja savoijinkaalia
  • muutama pecanpähkinä
  • 2 tattarinäkkäriä 
    Välipala/Jälkiruoka
    • Kookosmangojäätelöä kookoshippusilla
    Välipala

    • Loput aamusmoothiesta ennen salille lähtöä
    Päivällinen
    • Sama kuin lounas
    Iltapala
    • muutama mangokuutio, muutama vadelma ja tattarinäkkäri
    Ajatuksena on, että tässä dieetin alkuvaiheessa en kierrätä niin aktiivisesti ruoka-aineita kuin sitten myöhemmässä vaiheessa. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että ruoka-aineita on niin vähän. Proteiinin osalta kierrätyksen teen koska se on mahdollista eli ensimmäisenä päivänä kanaa, toisena tonnikalaa ja kolmantena lohta. Ohjeistuksessa oli tästä myös mainittu, että alussa tämä ei ole niin olennaista, koska syötäviä ruoka-aineita on vähän, mutta jatkossa on sitten jo välttämätöntä. Suositeltavaa toki on, että ei syö ainoastaan kanaa proteiinin lähteenä tässä ensimmäisellä viikolla vaan nimenomaan vaihtelee sitä.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti