torstai 28. huhtikuuta 2011

Päivä 19 - Luumu ja kipeys

Aamulla päätinkin vaihtaa luumun ja lehtisalaatin järjestystä testauksessa niin sain luumun lisäksi aamusmoothieen =P Mansikoita, luumu, ananasta, auringonkukansiemeniä, avokadoa, ripaus ruususuolaa ja vettä. Kylläpä tulikin ihanan raikas ja makoisa smoothie =P

Eilen illalla nenä halusi alkaa taas tukkoilemaan, joten kävin nukkumaan uuden uutukaisen "nenälaitteen" kanssa. Löysin apteekista sellaisen edullisemman ratkaisun nenäteipeille ja sitä voi käyttää parisen kuukautta ennen vaihtamista. Ihan käypänen peli. Yöllä heräsin myös nenän vuotamiseen. Mietiskelin vuotamisen syytä ja vaihtoehtoja kertyi useita. 

- hierojalla käynti (kuona-aineiden liikkeelle lähteminen)
- persiljaveden juonti (samakuin edellä)
- pölyt pyyhkimättä liian pitkään ja vuodevaatteet vaihtamatta
- ulkona kävely (pölyt) 
- tukkoisuus purkautui vuotamisella, kun nenä avautui

Vähiten epäilen siivousta, kun sen teen säännöllisesti kuten myös vuodevaatteiden vaihdon. Muuten onkin sitten arvailujen varassa :O Kuten aiemminkin niin seuraan tilannetta.

Lounaalla söin ruisleipää ja nenä meni vähän tukkoiseksi. Hmm... ruisleipä menee siis seurantalistalle. Tyhmää :( Välipalaksi söin muutaman kaakaopavun, muutaman cashew-pähkinän ja tuoretta ananasta. Vähän myöhemmin alkoi aivastelua ja sitten hillitön nenän vuotaminen. Extra-allergialääke kehiin ja toivomaan olon parantumista. Olin ajatellut meneväni salille treenailemaan, mutta suunnitelma vaihtuikin sohvaperunaksi :( Nenän ympärys on niin nilellä niistämisestä, että siitä on alkanut vuotaa verta :( Nyt vaan Bepanthenia nenään ja pitkällään makoilua niin vuoto pysyy paremmin kontrollissa. Voihan harmitus sanon mä :( Töissä hojottaa extratuuletukset, kun talo on uusi. Sitä kestää ainakin muutaman kuukauden vielä. En tiedä voisiko siitä aiheutua mun nuhailu. Nyt on sen verran kipeä ja väsynyt olo viime yön valvomisesta, että taidan ottaa pitkästä aikaa päiväunet. 

Huomenna näkee sitten olon perusteella, että miten testailut jatkuvat. Lehtisalaatti on ostettu jo valmiiksi ja olisi mukava päästä sitä maistelemaan. Jos kuitenkin nuhailu jatkuu näin pahana niin en tiedä onko mitään järkeä jatkaa testejä, kun ei oikein oireita pysty erottelemaan. Tuskinpa, mutta onneksi dieetti ei tähän kaadu, vähän vaan lisää kärsivällisyyttä ja jaksamista =)

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintosta juttua. Tullut seurattua jostain tuolta ekan viikon tienoilta. Tekisi mieli itsekin kokeilla tuota MRT:tä jossain vaiheessa. Allergioitahan mulla ei noin pääpiirteissään ole, mutta mahdolliset yliherkkyydet ois hauska tietää.

    Ja tota mangojätskiä täytynee joskus kokeilla tehdä :) Jos vaikka seuraavan kerran reenipäivänä...

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentistasi ja kiva, että olet seuraillut taivaltani =)
    Tää on kyllä mielenkiintoinen tie. Suosittelen kokeilemaan, jos kehossa on jotain ongelmaa.

    Varoituksena, että siihen voi jäädä koukkuun =P

    VastaaPoista
  3. Täytyy suakin varmaan jonkun välillä tsempata kun mun treenipäivyrissäkin pyörit :P

    VastaaPoista
  4. Kiitos vastatsempeistä tsempattava =)

    VastaaPoista