keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Päivä 11 - toinen hyvin nukuttu yö takana ja ohrareaktioita

Tänään aloitin aamun limen värisellä smoothiella =) Smoothie koostui mangopaloista, tuoreesta ohrasta, ripauksesta ruususuolaa, ripauksesta ruokosokeria ja vedestä. Ruokosokerin olisi voinut jättää pois, koska toi liikaa makeutta. Ajattelin, että olisiko vaihteeksi makeampi smoothie makoisampi. Ei ollut.  



Ohrasta ei tullut aamulla mitään reaktiota ja söin ohraa päivällä lounassalaatissakin. Illemmalla on kaasua kertynyt aika paljon vatsaan ja on vähän erilainen olo mitä tässä aiemmin. Johtuukohan tuo ohrasta vai sitten pavuista? Hmm... Testaan nyt ensin niin, että jätän ohran syömisen ja jatkan papuja. Papuja on sen verran iso kattilallinen keitettynä, että mieluusti senkin takia jatkan testiä niiden kanssa ;) Salilla ollessa alkoi mahaa jotenkin koskea ja siirryinkin kesken jalkapäivän tekemään selkäliikkeitä. Hyvän treenin sain kuitenkin kokonaisuudessaan tehtyä. Salilta lähtiessä oli sellainen olo, että maha on mennyt ihan sekaisin, mutta nyt se vaan pulputtaa. Mahaa katseltuani voi helposti huomata sen turvonneen ja tuntuu vähän pinkeältä. Tulee mieleen vehnäreaktiot. Tulkitsen siis ettei ohra sovi mulle.

Viime yö meni nukkuessa makoisasti kuten edellinenkin. Tästä voisi ottaa tavan =) Tänään on ollut sellaista kuivaa yskää ja vähän hankalampaa hengitystä. Mieli edelleen korkealla ja tosi hyvä fiilis =)

Eväänä oli eilen kokkailemiani ruokia ja mietinkin, että pitää alkaa kehittelemään kastikkeita seuraavaksi. Oli vähän kuivaa tuo ruoka kaikkine hirsseineen =P Ensi viikolla ruokavalioon tulee kaura ja pitää ehkäpä testata resepti pikemmiten kauralla. Siitä tulee varmaan vielä parempaa mitä eilinen hirssiversio oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti